Om Epicent

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er hvert år siden 2016 kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen.

Man kan ikke være eksperter i alt. Derfor specialiserer vi os i presseopgaver og krisekommunikation. Her kan vi til gengæld hjælpe både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

Ordene RETHINK RELATIONS er på én gang vores mantra og en opfordring til dig. Når vi inviterer dig til at gentænke, mener vi det dog mindre voldsomt, end det lyder. For vi vil ikke ændre platformen eller præmisserne for din kommunikation. Vi vil derimod have dig til at gentænke eksekveringen af din presseindsats, så den bliver endnu mere effektiv.

I kampen om mediernes opmærksomhed ved vi, at små justeringer kan gøre enorm forskel. Forskel på knald eller fald, succes eller fiasko – og ingen eller massiv medieeksponering. Vi sikrer en så effektiv eksekvering af din PR-strategi som muligt. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Her har vi stor erfaring i at gøre kendte brands mere kendte – og hjælpe alle former for organisationer med at mangedoble deres eksponering i pressen.

Epicents mission er med hands-on-tilgang at nytænke og realisere organisationers pressepotentiale. Visionen er at være blandt Nordens førende udbydere af redaktionel PR. Vores værdigrundlag er at være proaktive, effektive, grundige, bæredygtige og kommercielt nytænkende.

Vi er medlem af Dansk Erhverv samt diverse regionale erhvervsforeninger og arbejder aktivt for at fremme bæredygtig vækst i samfundet. Bisnode har tildelt os kreditratingen AAA (højeste kreditværdighed). Foruden Epicent Public Relations A/S ejer koncernen ejendomme i landets større byer samt en aktiepost i investeringsfonden Nordic Power Trading.

Du finder Epicent i en række af landets største byer, og vi er altid klar til at aflægge jer besøg med kort varsel. Desuden er vores krisehotline tilgængelig 24/7/365.

 

RETHINK RELATIONS

Epicent, Danmarks hurtigst voksende PR-burau!

RETHINK RELATIONS

Epicent tilbyder resultatorienteret operationel eksekvering af jeres PR-aktiviteter ud fra det årshjul og den kommunikationsplan, som vi i fællesskab har fastlagt.

Med stor sandsynlighed kan vi gøre en betydelig, positiv forskel for jeres presseindsats.

Vores kunder spænder fra startups og webshops til mange af Danmarks største kæder og stærkeste brands.

I ryggen har de et erfarent journalistteam med solide redaktionelle kontaktnetværk på alle platforme – fra lokale til nationale medier og fra blogs til tv.

MÅLRETTET, RESULTATORIENTERET EKSEKVERING

om epicents måde at arbejde med din PR

MÅLRETTET, RESULTATORIENTERET EKSEKVERING

Når det kommer til redaktionel PR, ved vi, at små justeringer kan gøre enorm forskel. Forskel på knald eller fald, succes eller fiasko – og ingen eller massiv medieeksponering.

Epicent har stor erfaring i at gøre kendte brands mere kendte og mangedoble deres eksponering i pressen.

Vi sikrer en så effektiv eksekvering af din PR-strategi som muligt. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Fundamentet er oftest en løbende årsaftale til fast pris.

Det er så godt som sikkert, at vi forstår dig og dine udfordringer. Og med stor sandsynlighed kan vi gøre en betydelig, positiv forskel for jeres presseindsats.