Om Epicent

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er de seneste tre år kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen.

Man kan ikke være eksperter i alt. Derfor specialiserer vi os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Her kan vi til gengæld hjælpe både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

Epicents mission er med hands-on-tilgang at nytænke og realisere organisationers pressepotentiale. Visionen er at være blandt Nordens førende udbydere af redaktionel PR til kæder, webshops og B2B-virksomheder. Vores værdigrundlag er at være proaktive, effektive, grundige, bæredygtige og kommercielt nytænkende.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og arbejder aktivt for at fremme bæredygtig vækst i samfundet. Foruden Epicent Public Relations A/S ejer koncernen ejendomme i landets større byer samt en aktiepost i investeringsfonden Nordic Power Trading.

 

RETHINK RELATIONS

vi gentænker dit PR så du får resultater - læs mere om epicent her

RETHINK RELATIONS

Disse ord er på én gang vores mantra og en opfordring til dig. Når vi inviterer dig til at gentænke, mener vi det dog mindre voldsomt, end det lyder.

Vi vil ikke ændre platformen eller præmisserne for din kommunikation. Vi vil derimod have dig til at gentænke eksekveringen af din presseindsats, så den bliver endnu mere effektiv.

Nationalt tæller vores kunder mange af Danmarks største kæder, og på det europæiske marked servicerer vi en række stærke, internationale B2B-brands.

Indlandsafdelingen er et erfarent journalistteam med solide redaktionelle kontaktnetværk på alle platforme – fra lokale til nationale medier og fra blogs til tv.

Internationalt sikrer stærke sproglige og interkulturelle kompetencer samt et veludbygget netværk af samarbejdspartnere succesfuld afvikling af pressekampagner i udlandet.

MÅLRETTET, RESULTATORIENTERET EKSEKVERING

om epicents måde at arbejde med din PR

MÅLRETTET, RESULTATORIENTERET EKSEKVERING

Når det kommer til redaktionel PR, ved vi, at små justeringer kan gøre enorm forskel. Forskel på knald eller fald, succes eller fiasko – og ingen eller massiv medieeksponering.

Epicent garanterer målrettet, resultatorienteret operationel eksekvering af PR-aktiviteter ud fra jeres årshjul og den plan, som vi i fællesskab har fastlagt. Fundamentet er oftest en løbende årsaftale til fast pris.

Vi sikrer en så effektiv eksekvering af din PR-strategi som muligt. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Epicent har stor erfaring i at gøre kendte brands mere kendte og mangedoble deres eksponering i pressen.

Hvis du repræsenterer en kæde, en webshop eller en B2B-virksomhed, tør vi garantere, at vi forstår dig og dine udfordringer. Og med stor sandsynlighed kan vi gøre en betydelig, positiv forskel for jeres presseindsats.