Om Epicent

Man kan ikke være eksperter i alt. Derfor specialiserer vi os i presseopgaver og krisekommunikation. Her kan Epicent til gengæld hjælpe både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

I kampen om mediernes opmærksomhed ved vi, at små justeringer kan gøre enorm forskel. Forskel på knald eller fald, succes eller fiasko – og ingen eller massiv medieeksponering. Vi sikrer effektiv eksekvering af din PR-strategi. Her har vi stor erfaring i at gøre kendte brands mere kendte – og hjælpe alle slags organisationer med at mangedoble deres eksponering i pressen.

Epicents mission er med hands-on-tilgang at nytænke og realisere organisationers pressepotentiale. Visionen er at være blandt Nordens førende udbydere af redaktionel PR. Vores værdigrundlag er at være proaktive, effektive, grundige, bæredygtige og kommercielt nytænkende.

Siden 1999 har Epicent leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Med ansatte i København, Aarhus, Aalborg og Trekantområdet er vi fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Spar Nord og BDO har udnævnt os til en af Danmarks 1000 mest succesrige virksomheder. Af Dun & Bradstreet er vi tildelt ratingen AAA for højeste kreditværdighed.

Du finder Epicent i landets største byer, og vi er altid klar til at mødes med kort varsel. Ved behov for akut bistand til krisehåndtering er vores hotline tilgængelig 24/7/365.

 

RETHINK RELATIONS

Epicent, Danmarks hurtigst voksende PR-burau!

RETHINK RELATIONS

RETHINK RELATIONS er på én gang vores mantra og en opfordring. Vi vil ikke nødvendigvis ændre platformen eller præmisserne for din kommunikation, men kan hjælpe med at gentænke eksekveringen af jeres presseindsats, så den bliver endnu mere effektiv.

Epicent tilbyder resultatorienteret operationel eksekvering af PR-aktiviteter ud fra jeres årshjul og den kommunikationsplan, som vi i fællesskab har fastlagt.

Vores kunder spænder fra startups og webshops til mange af Danmarks største kæder og stærkeste brands.

I ryggen har de et erfarent journalistteam med solide redaktionelle kontaktnetværk på alle platforme – fra lokale til nationale medier og fra blogs til tv.

 

MÅLRETTET, RESULTATORIENTERET EKSEKVERING

om epicents måde at arbejde med din PR

MÅLRETTET, RESULTATORIENTERET EKSEKVERING

Når det kommer til redaktionel PR, ved vi, at små justeringer kan gøre enorm forskel. Forskel på knald eller fald, succes eller fiasko – og ingen eller massiv medieeksponering.

Epicent har stor erfaring i at gøre brands mere kendte og mangedoble deres eksponering i pressen.

Vi sikrer en effektiv eksekvering af din PR-strategi. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Fundamentet er oftest en løbende årsaftale til fast pris.

Du kan forvente, at vi forstår jeres forretning og udfordringer. Og med stor sandsynlighed kan vi gøre en betydelig, positiv forskel for jeres presseindsats.