International PR for B2B

Få mere medieomtale i udlandet

Ønsker du mere medieomtale i udlandet? Uanset om du tilhører en dansk virksomhed med fokus på eksportmarkederne eller en international virksomhed, kan vi hjælpe dig med international PR.

Epicents internationale PR team består af kompetente, interkulturelle PR-konsulenter med andre modersmål end dansk. Dermed kan vi varetage de fleste internationale PR-aktiviteter in-house og uden brug af kostbare samarbejdspartnere i udlandet. Det er din garanti for stordriftsfordele, konsistent kvalitet, enkel kommunikation og value for money.

 

STÆRK INTERNATIONAL ERFARING OG EFFEKT

International PR

STÆRK INTERNATIONAL ERFARING OG EFFEKT

Epicent beskæftiger indfødte journalister fra en række europæiske lande. Blandt andet har vi stor erfaring med international PR i Norge og  Sverige. I kraft af herboende norske og svenske medarbejdere samt et stærkt redaktionelt netværk.

Vi varetager de fleste internationale PR-aktiviteter in-house og uden brug af kostbare samarbejdspartnere i udlandet.

Hvis du ønsker at udvide din internationale PR-strategis geografiske omfang, er Epicent de helt rigtige at tale med. Vi afvikler pressekampagner i hele Europa, Australien samt Nord- og Sydamerika og tilbyder personlig mediedistribution og -opfølgning på alle markeder.

Mange kunder har haft stor succes med vores internationale PR-koncept. En af disse er Anodyne, der forhandler holdningskorrigerende tøj. CEO Kenneth Avnsted siger:

– Vi bruger Epicent som PR-bureau i 11 europæiske lande. Den første kampagne skabte en meromsætning på omkring 350.000 kroner, og i de kommende måneder blev vores omsætning mangedoblet med en effektiv kombination af presseomtale og traditionel annoncering.

Kontakt os for tilbud, eller hvis du vil vide mere om international PR.