International PR

Ønsker du mere medieomtale i udlandet? Uanset om du tilhører en dansk virksomhed med fokus på eksportmarkederne eller en international virksomhed, kan vi hjælpe dig med presseopgaver uden form Danmarks grænser.

 

STÆRK INTERNATIONAL ERFARING OG EFFEKT

International PR

STÆRK INTERNATIONAL ERFARING OG EFFEKT

Epicent har vi stor erfaring med international PR. Det gælder ikke mindst i Norge og  Sverige, hvor vi sikrer gode resultater gennem herboende norske og svenske medarbejdere samt et stærkt redaktionelt netværk.

Hvis du ønsker at udvide din internationale PR-strategis geografiske omfang, er Epicent de helt rigtige at tale med. I samarbejde med vores internationale partnernetværk afvikler vi pressekampagner i hele den vestlige verden og tilbyder personlig mediedistribution og -opfølgning på alle markeder.

Mange kunder har haft succes med vores internationale PR-koncept. En af disse er Anodyne, der forhandler holdningskorrigerende tøj. CEO Kenneth Avnsted siger:

– Vi bruger Epicent som PR-bureau i 11 europæiske lande. Den første kampagne skabte en meromsætning på omkring 350.000 kroner, og i de kommende måneder blev vores omsætning mangedoblet med en effektiv kombination af presseomtale og traditionel annoncering.

Kontakt os for tilbud, eller hvis du vil vide mere om international PR.