Styrk jeres SEO med redaktionel linkbuilding

De fleste marketingfolk ved, hvor meget redaktionel linkbuilding og omtale kan booste søgemaskineoptimering (SEO). Faktisk er SEO-gevinsten ved omtale i store webmedier så betydelig, at mange kunder alene handler hos Epicent, fordi medieomtalen får dem til tops på Google. Det gælder blandt andet en række webshops.

Størst effekt får man i sagens natur af omtaler, som indeholder aktive links. Derfor integrerer vores journalister som udgangspunkt altid relevante, dybe links i de enkelte pressekits. Derudover tilbyder vi opfølgning på de medier, der ikke i første omgang inkluderer aktive links til vores kunder.

 

HØST LINKS VIA AKTIV OPFØLGNING

LINKBUILDING, Epicent

HØST LINKS VIA AKTIV OPFØLGNING

Epicents dedikerede linkbuildingteam sikrer vores kunder en større værdi af de omtaler, de opnår i redaktionelle onlinemedier. Det sker ved at kontakte de redaktioner, som publicerer webomtaler uden links, for at få indsat aktive links til jeres hjemmeside i omtalerne. Dermed opnår vores kunder både en højere placering på Google og yderligere trafik til deres hjemmesider.

Epicent Aktiv Linkbuilding (ALBI) via opfølgning på samtlige publicerede webomtaler uden links tilbydes som tilkøbsmulighed til både eksisterende og nye PR-kunder.

Kontakt salgsafdelingen for at høre nærmere.