Fordele

ChainRelations, Epicents pressekoncept til kæder, har mange fordele. Det er ikke et længere et spørgsmål, om PR-indsatsen skal være national eller lokal. For den bliver begge dele, så kædens fulde eksponeringspotentiale realiseres.

Med ChainRelations får kæders PR-indsatser på én gang et nationalt, regionalt og lokalt sigte. Alle de ressourcekrævende aktiviteter varetages af Epicent, lige fra tekstforfatning og research til versionering og lokal mediekontakt.

Vores solide journalistiske kompetencer og stærke netværk af mediekontakter gør en stor forskel, når det handler om at sikre jer den bedst mulig eksponering. Både i landsdækkende, regionale og lokale medier.

Landshistorier genbruges lokalt. Versionering og stærke relationer muliggør en høj hitrate på de enkelte redaktioner – ikke mindst i lokalområderne. Den kommercielle konvertering bliver høj, da den enkelte eksponering direkte sættes i forbindelse med den lokale afdeling. Og der opnås et stort samlet udbytte med små midler.

 

FRA IDÉ TIL OMTALE – NATIONALT OG LOKALT

from idea to review_preview

FRA IDÉ TIL OMTALE – NATIONALT OG LOKALT

Først udarbejder Epicents journalister i samarbejde med kunden en gennemresearchet og skarp national pressehistorie. Vi er behjælpelige med research, sparring og forslag i idéfasen. Ofte nyhedsvinkles teksterne, udformes som tendenshistorier med inddragelse af relevante tredjepartskilder eller indsættes ind i en perspektiveret, tematisk kontekst.

Når materialet er godkendt af kunden, færdiggør Epicent et nationalt pressekit og påbegynder kontakten til de relevante landsdækkende medier. Herefter udarbejdes lokale versioner til brug i de enkelte områder, hvor kæden har filialer.

Klik her for at downloade flyer med yderligere information.

Processen ser normalt sådan ud:

• Udarbejdelse af nationalt pressekit
• Udarbejdelse af regionale og lokale versioner
• Distribution nationalt
• Distribution regionalt og lokalt
• Løbende opfølgning og rapportering

I distributionsfasen sikrer Epicents stærke relationer en optimal hitrate. Relationer, som dækker alt fra nationale nyhedsmedier til lokale ugeaviser i landets mindste og mest afsides handelsområder. Endelig fremsendes løbende overblik over de realiserede omtaler og resultater.

Kontakt Epicent for at booke en præsentation, hvor vi ikke mindst vil inspirere jer med en række gode cases og eksempler.