Det siger B2B-kunderne

Her kan du læse om, hvordan nogle af vores B2B-kunder oplever samarbejdet med Epicent.

Efterfølgende er du meget velkommen til at booke en præsentation, hvor vi ikke mindst vil inspirere jer med en række gode cases og eksempler.

 

LANDINSPEKTØRFIRMAET LE34 A/S

LANDINSPEKTØRFIRMAET LE34 A/S

LE34, der er Danmarks største landinspektørfirma, ville højne kendskabet blandt professionelle beslutningstagere – og i den brede offentlighed for at tiltrække medarbejdere. Det er realiseret gennem markant synlighed i medierne.

Siden LE34 startede samarbejde med Epicent i 2015, er firmaet gået fra næsten nul til flere hundrede årlige presseklip. Omtalen fordeler sig på nationale massemedier, distriktsmedier samt
fagmedier inden for bl.a. byggeri, den offentlige sektor, teknik/miljø, landbrug, infrastruktur, energi og forsyning. Firmaet har adskillige gange været på landsdækkende og regionalt tv.

– Vi oplever god journalistisk sparring og professionel kontakt til relevante medier, siger journalist Thea Kristensen fra LE34’s kommunikationsafdeling.

BIIR A/S

BIIR A/S

Inden ingeniørfirmaet BIIR påbegyndte samarbejde med Epicent i 2017, fik firmaet næsten ingen presseomtale. Siden da har BIIR opnået en langt større share of voice i mediebilledet.

Gennem både brede og smalle medier påvirker BIIR potentielle kunder og medarbejdere i langt højere grad end sammenlignelige firmaer. Det sker gennem fagmedier målrettet beslutningstagere inden for bl.a. industri og energi samt gennem brede medier. Firmaet har adskillige gange optrådt i nationale massemedier, herunder på landsdækkende radio og tv.

– Vi har fået masser af god omtale. Epicent har et stort netværk og er meget dynamiske, lyder det fra Thomas Sillesen, der igennem en årrække har været bestyrelsesformand i BIIR.

NORDIC POWER TRADING FUND A/S

NORDIC POWER TRADING FUND A/S

Nordic Power Trading Fund har siden 2010 tiltrukket professionelle investorer med bistand fra Epicent.

Især har der været succes med at profilere investeringsfonden gennem nationale erhvervs- og finansmedier som Berlingske Business, Dagbladet Børsen, JP Finans og TV 2 Business. Et godt eksempel var en femsiders feature i Børsen, som tiltrak nye investeringer for et tocifret millionbeløb.

– Vi har igennem mange år benyttet Epicent som vores faste samarbejdspartner. De har altid leveret resultater til rette tid. Jeg kun anbefale Epicent som leverandør, udtaler direktør Bjarne Walbech.