Arbejd med os!

Epicent er blandt Danmarks hurtigstvoksende PR-bureauer og er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i proaktive presseopgaver og krisekommunikation.

Med hands-on-tilgang nytænker og realiserer Epicent organisationers pressepotentiale. Visionen er at være blandt Nordens førende udbydere af redaktionel PR. Vores værdigrundlag er at være proaktive, effektive, grundige, bæredygtige og kommercielt nytænkende.

Kunne du tænke dig at arbejde med os? Så tjek de ledige stillinger ud.

 

RELATIONS SPECIALIST (AARHUS)

Social listening: overvågning af sociale medier

RELATIONS SPECIALIST (AARHUS)

Jobbet som Relations Specialist hos Epicent er på én gang specialiseret og alsidigt. Med tiden får du ansvaret for 15-20 kunder og bliver deres faste kontaktperson. Målet er – kvantitativt og kvalitativt – at sikre dine kunder den strategisk bedste eksponering i danske redaktionelle medier.

Ud over generel projektledelse og kunderådgivning tæller opgaverne blandt andet udarbejdelse af årsplaner, idéudvikling og prækvalificering af pressetemaer, journalistisk arbejde samt personlig mediekontakt og opfølgning.

I den daglige opgaveløsning sparrer du tæt med Epicents øvrige Relations Specialists. I forbindelse med researchopgaver, versionering og distribution trækker du på vores supportteam.

Vi forventer, at du fra start til slut selvstændigt kan gennemføre opgaver og projekter, og vil konstant sørge for, at du er klædt godt på til udfordringerne. For den rette er der gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Du får base på Epicents kontor i Aarhus.

OM DIG

• Du er uddannet journalist eller cand.public.

• Du har erfaring med pressearbejde fra bureau eller intern PR-afdeling

• Du formår at vinkle historier til nationale medier gennem tal, tendenser og perspektivering

• Du er klar til at rådgive virksomheder om proaktive presseindsatser

• Du skriver flydende og har styr på retskrivningsreglerne

• Du kan lide at arbejde med mange forskellige opgaver og besidder et godt overblik

• Du er resultatorienteret, struktureret og god til at håndtere projekter

• Du er ambitiøs og brænder for at generere medieomtale

SÅDAN SØGER DU

Ansøgning og CV sendes snarest til job@epicent.dk. Vedhæft gerne eksempel på en journalistisk tekst, du har skrevet – helst til pressebrug.

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, men venter naturligvis på den helt rigtige. Der indkaldes løbende til samtaler, som afholdes på vores hovedkontor i Aarhus.

Har du spørgsmål til stillingen, kan de sendes til bureaudirektør Martin Hagelskjær Damsgaard.

PRAKTIKANTER TIL JOURNALISTIK OG KOMMUNIKATION (AARHUS)

PRAKTIKANTER TIL JOURNALISTIK OG KOMMUNIKATION (AARHUS)

Hos Epicent præger du selv dit praktikforløb. Du får i løbet af praktikperioden indsigt i en masse forskellige opgaver med fokus på pressearbejde, og du vil få lov til at køre sager fra start til slut, så du får brugbar erfaring og viden med videre. For den rette er der gode muligheder for på sigt at komme i betragtning til en fast stilling.

Du brænder for god kommunikation og læser for eksempel journalistik, medievidenskab, retorik eller erhvervssprog.

Vores praktikanter arbejder blandt andet med researchopgaver, versionering, pressekontakt, journalistik, nyhedsbreve og sociale medier. I den daglige opgaveløsning sparrer du tæt med Epicents PR-specialister.

Vi forventer, at du kan løse opgaver selvstændigt, men vil selvfølgelig hele tiden sørge for, at du er klædt bedst muligt på – og vil løbende i processen give dig faglig sparring samt evaluere arbejdet og samarbejdet.

Som udgangspunkt skal du være forberedt på en almindelig arbejdsuge, men vi er fleksible, så anden studieaktivitet kan passes ind.

OM DIG

• Du behersker dansk i skrift og tale samt gerne ét eller flere fremmedsprog
• Du skriver flydende og har styr på retskrivningsreglerne
• Du kan lide at arbejde med mange forskellige opgaver og besidder et godt overblik
• Du er struktureret og har styr på dine opgaver
• Du elsker at arbejde med PR og kommunikation
• Du er ambitiøs og interesserer dig for redaktionelle medier

SÅDAN SØGER DU

Ansøgning og CV sendes snarest til job@epicent.dk. Vedhæft desuden eksempel på en tekst, du har skrevet – gerne journalistisk. Samtaler afholdes løbende.

Spørgsmål kan sendes til Jesper Arenkiel.

SALGS- OG MARKETINGPRAKTIKANT (AARHUS)

SALGS- OG MARKETINGPRAKTIKANT (AARHUS)

Drømmer du om at arbejde med salg og marketing, og vil du prøve dig selv af hos et PR-bureau i vækst? Så er det måske dig, vi mangler. Epicent Public Relations A/S søger nemlig en salgs- og marketingpraktikant.

Hos Epicent får du lov til selv at præge dit praktikforløb. Du vil i løbet af praktikperioden få indsigt i en masse forskellige opgaver inden for salg og marketing, så du får brugbar erfaring og viden med videre.

Af forskellige opgaver kan nævnes salgsforberedelse, herunder udarbejdelse af emnelister og direct mails, online marketing (web, nyhedsbreve og sociale medier), mødebooking og anden salgssupport samt tekstversionering og klargøring af pressekits.

Vi forventer, at du kan løse opgaver selvstændigt, men vi vil selvfølgelig hele tiden sørge for, at du er klædt bedst muligt på – og vil løbende i processen give dig faglig sparring og evaluere arbejdet og samarbejdet.

Du får base i Aarhus. Som udgangspunkt skal du være forberedt på en almindelig arbejdsuge, men vi er fleksible, så anden studieaktivitet kan passes ind.

OM DIG

• Du studerer på en relevant kommerciel uddannelse
• Du behersker dansk i skrift og tale
• Du har erfaring med telefonisk kundekontakt
• Du er struktureret og har styr på dine opgaver
• Du elsker at arbejde med salg og marketing

SÅDAN SØGER DU

Ansøgning og CV sendes hurtigt muligt til job@epicent.dk.

Spørgsmål kan sendes til Jesper Arenkiel.

SØG UOPFORDRET

SØG UOPFORDRET

Epicent skal løbende bruge nye dygtige folk, der kan bidrage til den fortsatte vækst.

Derfor modtager vi altid gerne uopfordrede ansøgninger.

SÅDAN SØGER DU

Ansøgning og CV sendes til job@epicent.dk.