Det siger kunderne

Her kan du læse om, hvordan nogle af vores kunder oplever samarbejdet med Epicent.

Efterfølgende er du meget velkommen til at booke en præsentation, hvor vi ikke mindst vil inspirere jer med en række gode cases og eksempler.

 

FRI BIKESHOP

KUNDEUDTALELSER, Epicent

FRI BIKESHOP

Fri BikeShop, Danmarks største cykelkæde, hjælper vi løbende med forbrugerrettet PR. Dels nationale nyheds-, sæson- og tendenshistorier med regional versionering, dels lokale ad-hoc-indsatser.

Et godt eksempel er en kampagne på elcykler, som har genereret over 130 medieomtaler med en samlet eksponeringsværdi på omkring DKK 1.500.000.

Marketingkoordinator Anita Sørensen siger om kampagnen:

– Vi er meget tilfredse med processen og samarbejdet. Hele det store arbejde med at interviewe, skrive, distribuere til medierne og efterfølgende informere os om, hvilke medier der har bragt historien. Og det er der jo rigtig mange, der har. Jeg synes, at historien blev supergod, og den har givet rigtig fin respons. Der har både været meget omtale lokalt og nationalt, blandt andet i Go’ Morgen Danmark. Vi ser frem til næste møde om, hvilke nye historier vi skal finde på.

FITNESS DK

KUNDEUDTALELSER, Epicent

FITNESS DK

Fitness dk skaffer vi omfattende medieomtale gennem nationale consumerkampagner med regional og lokal versionering.

Samtidig bistår vi med regionale og lokale ad-hoc-indsatser ved åbning af nye centre, både foromtale, dækning af åbningsdagen og efterfølgende followup.

Marketingchef Marianne Frandsen fortæller:

– Jeg er godt tilfreds med arbejdsprocessen. Epicent har været gode til at lytte til vores mål og komme med bud på, hvordan målene bedst muligt kan opnås. Det aftalte bliver overholdt, og vi har altid vidst, hvad der skulle ske. Vi er glade for udbyttet og opnår den ønskede omtale. Ofte fører omtalerne i sig selv til yderligere omtaler.

LANDINSPEKTØRFIRMAET LE34

KUNDEUDTALELSER, Epicent

LANDINSPEKTØRFIRMAET LE34

LE34, der med over 20 lokale kontorer er Danmarks største landinspektørfirma, kører løbende både nationale og regionale pressekampagner gennem Epicent.

Faktisk er virksomhedens årlige medieeksponering blevet firedoblet siden samarbejdets start.

Kasper Møller, kommunikationsrådgiver hos LE34, udtaler om en aktuel kampagne:

– Den gode dækning var helt klart med til at give kampagnen luft under vingerne. Vi havde den højeste trafik nogensinde på vores hjemmeside, og jeg synes, at afviklingen spillede hele vejen. Jeg har også hørt fra vores afdelingsledere, at lokale kunder har bemærket historien, og afdelingerne er dermed blevet profileret i deres regionalområder. Så kampagnens brandingeffekt har utvivlsomt været god.

KONDITORBAGER

KUNDEUDTALELSER, Epicent

KONDITORBAGER

KonditorBager, der med 51 butikker er landets største frivillige kæde af bagerier, samarbejder med Epicent om både proaktiv PR og kriseberedskab.

Morten Lapholm, CEO hos KonditorBager A/S, forklarer:

– Baggrunden for valget af Epicent er høj faglighed kombineret med stor praktisk erfaring i at håndtere intern og ekstern kommunikation.