Få nemt mere kvalitetsindhold

Med stor erfaring i journalistik og contentproduktion er Epicent optimalt rustet til at levere kvalitetsindhold til jeres hjemmeside og øvrige egne platforme.

Epicents journalister er eksperter i at producere content af høj kvalitet til brug på hjemmesider, i nyhedsbreve samt på sociale medier. Både i form af enkeltstående contentleverancer og i form af indhold, som er blevet til på baggrund af allerede udarbejdede pressetekster.

 

FRA PRESSETEKSTER TIL EGNE PLATFORME

Epicent, Danmarks hurtigst voksende PR-burau!

FRA PRESSETEKSTER TIL EGNE PLATFORME

De tekster, som Epicents journalister producerer til redaktionelle medier, er også en oplagt kilde til indhold på jeres egne platforme. Ved at sammentænke pressetekster med redaktionelle historier sikres desuden synergi og en rød tråd på tværs af de forskellige kanaler.

Med en Contentpakke fra Epicent bliver det nemt at portere budskaberne fra jeres pressehistorier til egne platforme, eksempelvis hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier.

Klik her for at downloade produkark på Epc SURE Contentpakke.

Epicents journalister klargør fast og automatisk indhold til jeres egne medier samt sender jer tekst og billeder, hver gang et pressekit er endeligt på plads. Herefter skal I blot selv overføre materialet til de relevante kanaler.

Epc SURE Contentpakke indebærer versionering af hver pressehistorie til én tekst på højst 200 ord til nyhedsbreve og egen hjemmeside samt versionering af hver pressehistorie til i alt fire opslag til brug på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Kontakt salgsafdelingen for at høre nærmere.